top of page
Anchor 1

Uw buitenschilderwerk voor jaren klaar 

ONDERHOUDSPLAN

Preventie zorgt ervoor dat u kosten bespaart. Deze voorzorg is een kwaliteit die wij bieden via ons onderhoudsplan. Als gecertificeerd schilder- en afwerkingsbedrijf zien wij erop toe dat uw woning of bedrijfspand in die staat blijft waarin wij het hebben opgeleverd.

 

Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor onderhoud en inspectie van zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Deze vormen van voorzorg behelzen naast het schilderwerk ook het bouwkundig aspect.

 

Dankzij ons onderhoudsplan blijft niet alleen de kwaliteit van het schilder, hout en metaalwerk in optimale conditie, maar worden tevens kosten gespreid en gereduceerd. Een zorg uit handen voor u en dat is wel zo'n prettig idee.

 

 

 

 

SERVICE

Schildersbedrijf J. Beljaarts biedt u kwaliteit, vakmanschap en service.

 

Dat kan alleen als wij goed naar u luisteren, een goed advies geven en kwalitatief goed werk leveren.

 

Wij maken concrete afspraken met u zonder verrassingen en zorgen dat u jarenlang plezier heeft van uw schilderwerk.

 

Graag adviseren wij u ook over manieren waarop onnodige kosten voorkomen kunnen worden, zowel voor de korte als lange termijn. Daardoor bespaart u geld en krijgt u inzicht in de staat waarin uw pand verkeert.

 

Schildersbedrijf J. Beljaarts, ambachtelijk schilderwerk met gevoel !

 

 

 

 

GARANTIE

Producttechnologie en applicatietechniek komen samen in uw project, want samen met Sigma Coatings, Sigma S2U Allure en onze speciaal getrainde vakmensen kunnen wij onze belofte waar maken.

10 jaar gegarandeerd "schildervrij". Gegarandeerd ontzorgt!

 

Er zijn natuurlijk wel een aantal voorwaarden, om de garantie te kunnen waarborgen gaan we telkens uit van het unieke karakter van uw project. Samen met Sigma Coatings stellen we een uitgebreid technisch advies op waarbij we de gehele technische staat van het project meenemen. Zo is uw garantie geregeld voordat we aan uw project beginnen en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

 

Het is dus projectspecifiek of er

10 jaar garantie gegeven kan worden. Maar dat neemt niet weg dat u bij Schildersbedrijf J. Beljaarts altijd garantie krijgt. Wij gaan graag met u in overleg om te bezien wat wij u kunnen bieden.

Heeft u behoefte aan meer informatie, offertes, offerte op basis calculatie of adviezen neem dan vrijblijvend contact met ons op !

bottom of page