top of page
Plafond spuiten.jpg

Plafond spuiten

Anchor 1

Een plafond spuiten is één van de nieuwste technieken binnen de schilderswereld. Verf laten spuiten op uw plafond is niet alleen een snelle en efficiënte oplossing, ook is deze optie uitstekend geschikt als goedkopere optie om uw plafond te vernieuwen met een nieuwe laag verf. Want is uw plafond bijvoorbeeld verkleurd, bevat deze oneffenheden of zitten er lelijke vegen in? Uw plafond voorzien van een opfrisbeurt en strak maken geeft een erg fris en strakke woonruimte. Kies dan zeker voor uw plafond spuiten met latexverf. Ook voor muren spuiten of uw muren én plafonds laten spuiten, bent u bij ons aan het juiste adres. Een ding is zeker: een streeploos eindresultaat heeft u gegarandeerd.

 

Uw plafond laten spuiten door schildersbedrijf J. Beljaarts

Bent u van plan om uw plafond te laten spuiten door een erkend schildersbedrijf, die tegen een scherpe prijs uw plafond voor voorziet van latex spuitwerk? Dan zit u bij schildersbedrijf J. Beljaarts zeker goed. Al ruim 108 jaar lang zijn wij een schildersbedrijf, waarbij kwaliteit en goede service voorop staan. Doordat wij concrete en duidelijke afspraken maken zal u nooit voor onverwachte verrassingen staan. U heeft standaard één aanspreekpunt en contactpersoon. We bekijken samen wat de beste oplossingen zijn voor uw situatie. Zo komen we samen tot het optimale resultaat. Door alle ervaring van onze professionele vakschilders kunt u jarenlang genieten van het beste resultaat.

 

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het plafond spuiten van verschillende soorten woningen. Doordat we gebruik maken van de beste materialen bent u er zeker van dat uw plafond er weer ongekend strak en mooi uit ziet. Plafonds spuiten is namelijk werk waar de nodige concentratie voor nodig is. Daarom volgen we altijd onze vaste stappen voor een optimaal resultaat. Onze schilders zullen latex spuiten op uw plafond en hierbij gebruik maken van een airless verfspuit. Wat onze schilders nog meer zullen ondernemen om uw plafond te voorzien van een nieuwe verflaag zal hieronder verder besproken worden.

 

Voorbereiding plafond spuiten

Voordat we uw plafond gaan spuiten zullen wij uw woonruimte of bedrijfspand voorzien van de nodige bescherming. U wilt natuurlijk niet dat er verf op uw vloer, bank of ander meubelstuk wordt gemorst. Alles wordt afgeplakt voordat de schilder gaat beginnen, wat gebeurt op een strakke wijze. Hierdoor spuiten wij niet op plekken waar we dat niet willen. Ook worden uw meubels weggehaald en uw vloer bedekt met bijvoorbeeld een stucloper.

 

Vervolgens gaan onze schilders aan de slag met het aanbrengen van de latexverf. Vernevelde latexverf wordt gespoten, zodat deze gelijkmatig over de muur verspreid wordt. U zal geen strepen, banen of andere oneffenheden tegenkomen. Het kan op een relatief snelle manier worden aangebracht, vele malen sneller dan andere opties. Onze ervaren latexspuiter weet precies hoe hij het airless spuitwerk perfect aan kan brengen op het oppervlak. Wanneer we klaar zijn ruimen we alles weer netjes op en zorgen we ervoor dat u meteen kunt gaan genieten van uw prachtige nieuwe plafond. Een leuke meevaller is het lager btw tarief. Deze is vastgesteld op 9% i.p.v. 21%
 

Latex spuiten op uw plafond door schildersbedrijf J. Beljaarts

Uw plafond spuiten zal het huis een hele opfrisbeurt geven. Plafond spuitwerk geeft een strakke uitstraling wat een positief effect zal hebben op de sfeer in uw woon- of werkruimte. Als u uw plafond wilt laten spuiten wilt u dit natuurlijk door vakmensen laten uitvoeren. Schildersbedrijf J. Beljaarts is gespecialiseerd in plafonds en muren spuiten. Wanneer u uw plafond laat spuiten door onze specialisten is een strak en streeploos eindresultaat gegarandeerd. Heeft u behoefte aan meer informatie, zit u met vragen of heeft u advies nodig? Neem dan gemakkelijk en geheel vrijblijvend contact met ons op. Voor een perfecte plafondafwerking zit u bij ons aan het juiste adres. Ook voor ander schilderwerk als binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, particulier schilderwerk, zakelijk schilderwerk, houtrot reparatie, plafond sauzen, muren sauzen en muren spuiten hebben wij de kennis in huis om dit werk uit te voeren.

bottom of page