top of page
Laten behangen_edited.jpg

Muren sauzen

Anchor 1

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om de muren van uw (bedrijfs)pand te laten sauzen, dan bent u bij schildersbedrijf J. Beljaarts aan het juiste adres. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van muren sausen. Een keer in in de vijf tot zeven jaar is het weer de hoogste tijd om uw muren te laten sauzen. Dit is niet alleen zeer bevorderlijk voor de kwaliteit van uw muren, ook zorgt de muren laten sauzen voor een frisse uitstraling van uw huis of bedrijf. Onze specialisten hebben door de jarenlange ervaring die zij hebben opgebouwd de expertise in huis om met latexverf uw muren te sauzen zonder strepen en andere oneffenheden achter te laten. U kunt met een gerust hart uw muren laten schilderen door de schilders van Beljaarts schildersbedrijf. 

 

Muren schilderen zonder strepen en banen

Sauzen staat voor het schilderen van muren met muurverf. Dit kan tot een verbluffend egaal eindresultaat lijden. Wel is het essentieel dat het eindresultaat een prachtige gladde muur is, zonder lelijke gaten en andere oneffenheden. Daarom werken we dit voordat we gaan sauzen weg, zodat er geen gaten, strepen of banen zichtbaar meer zijn. Het voorbereidende werk is namelijk minstens zo belangrijk als de muur sauzen zelf.

 

Nadat we alle oneffenheden hebben weggewerkt met plamuur worden deze plamuurplekken bijgewerkt met latex. Vervolgens worden de muren gestreken met voorstrijkmiddel. Als deze gedroogd is, kan het muren sauzen beginnen! Natuurlijk is alles perfect afgeplakt, zodat er geen verf vlekken komen op spullen en stukken muur die niet geverfd hoeven te worden! Wanneer u de muren en plafonds wilt laten schilderen, beginnen we met het plafond. Dit doen we, zodat we veel strakker langs de wanden kunnen schilderen.

 

Wanneer u in een nieuwbouw-woning woont of gaat wonen en u wilt uw muren laten sauzen, dan is dit erg goed uit te voeren. Bij het sausen van muren wordt er in principe maar één laag aangebracht om tot het mooiste resultaat te komen.

 

Uw muur sauzen laten uitvoeren door een vakschilder

Maar waarom zou u het door een schilder laten doen, terwijl u denkt dit makkelijk zelf te kunnen doen? Bij een muur schilderen komen vaak veel meer dingen kijken dan uw denkt. Want wanneer u een nieuwe en verfrissende kleur op uw muur wilt aanbrengen, is het belangrijk dat er geen strepen en banen in het sauswerk terechtkomen. Hiernaast wilt u natuurlijk niet dat:

 

  • Het plafond geraakt wordt door het nieuwe schilderwerk;

  • Door slecht af te plakken delen die niet mee moeten worden genomen, gesaust worden;

  • Na het sauzen van de muren erachter komen dat deze niet zo strak zijn als gehoopt;

  • Niet alle voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd worden waardoor het eindresultaat tegenvalt.

 

Voor onze ervaren schilders is muren sauzen zonder strepen een klus die zij al vele malen perfect uitgevoerd hebben. Wij maken gebruik van alleen de beste materialen, waardoor muren sauzen op een sublieme manier uitgevoerd wordt, ongeacht de grootte van de klus. Muren sauzen is namelijk geen klus die je binnen een paar uurtjes gedaan hebt. We gaan geconcentreerd en zorgvuldig te werk met het beste materiaal om de klus in één keer goed af te ronden. De roller en de schilder zijn een team dat zal zorgen voor een strak resultaat.

 

U staat versteld wat voor eindresultaat er na de gelijktijdige droging ontstaat. Een prachtig egaal meesterwerk, waardoor u weer jaren vooruit kunt. Wanneer één van onze schilders uw muur gaat sauzen, hoeft u zich geen enkel moment zorgen te maken of de klus juist uitgevoerd wordt. De schilder neemt al het werk uit uw handen, zodat u een zorgeloze dag zal beleven. U hoeft ook niet aanwezig te zijn tijdens het schilderen, en kunt daarom bijvoorbeeld gewoon naar uw werk gaan, thuiswerken, de was doen, het gras maaien of een bakje koffie drinken.

 

Muren sauzen, muren laten spuiten of muren verven?

Een nieuwe kleur op de wanden en plafonds (eventueel) aanbrengen zal zorgen voor een heel ander beeld van uw woonruimte. Of dit de woonkamer, keuken, thuiswerkplek of slaapkamer is; een frisse verflaag op uw muren sauzen zal zorgen voor veel sfeer, rust en een fijn gevoel. U kunt er ook voor kiezen om dit alleen bij een bepaalde muur in uw huis aan te laten brengen of verschillende verfsoorten te gebruiken. Ook grotere oppervlakten laten sauzen of een opvallende kleur aanbrengen behoort tot de mogelijkheden. We helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Het kan namelijk per situatie verschillen welke manier van verf aanbrengen het beste is. Want heeft u een nieuwbouwwoning? Is uw huidige muur al egaal? Zit er op uw huidige muur bijvoorbeeld roest- of nicotineaanslag of is een andere manier niet beter? Wij kunnen naast muren sausen ook muren schilderen, muren verven, muren spuiten, behang aanbrengen. Samen komen we tot de juiste oplossing, zodat uw muren er weer tip en top uit zien. En vindt u het lastig om tot de juiste kleur te komen of is het onderhoud een struikelblok? Geen stress. Wij bieden zonder extra kosten kleur en onderhoudsadvies aan. Dankzij zo'n onderhoudsplan blijft het uitgevoerde werk langer zijn kwaliteit behouden en worden kosten gereduceerd.

 

Schildersbedrijf J. Beljaarts als partner muren sauzen

Schildersbedrijf J.Beljaarts is namelijk een begrip in de schilderswereld. Al meer dan 108 jaar staat kwaliteit en service op de eerste plaats. Door concrete afspraken te maken met de klant komt u niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan. U zal daarom ook 1 vast aanspreekpunt krijgen Dit houdt het contact persoonlijk en duidelijk. Voor zo goed als iedere schilderklus zijn wij in te huren. Of het nu gaat om binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, houtrot reparatie, constructie schilderwerk, vloerafwerking, beglazingswerkzaamheden, wandafwerking en natuurlijk spuiten. Daarom durven we best te zeggen dat we van alle markten thuis zijn. We werken voor kleine en grote opdrachtgevers, werken van nieuwbouwhuizen tot herenhuizen en voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

 

Neem dus snel contact op door een offerte aan te vragen, een mail te sturen of te bellen naar schildersbedrijf J. Beljaarts. We staan graag voor u klaar!

bottom of page