top of page
Glas-vervangen_edited.jpg

Glas vervangen

Anchor 1

J.Beljaarts is specialist in het vervangen van glas in allerlei soorten en maten. Wij herstellen niet alleen maar het glas wanneer het beschadigd is. Wij kunnen ook met onze volledige pakketdiensten het gehele glaswerk vervangen. We bepalen samen wat de beste oplossing is voor iedere specifieke situatie. Als erkend glaszetbedrijf beschikken wij over voldoende kennis om uw glaswerk van de beste zorg te voorzien. We snappen dat uw glas laten vervangen een erg grote stap kan zijn. Daarom leggen we van tevoren precies uit wat we gaan doen en welke werkzaamheden noodzakelijk zijn. Wij beschikken over allerlei verschillende type nieuwe glas. Denk hierbij aan enkel glas, verschillende soorten dubbel glas, geïsoleerd glas, HR glas (+/++), brandveilig isolatieglas, veiligheidsglas en vele andere glassoorten. Hierdoor is er altijd een perfecte glassoort voor uw situatie. 

 

Met deskundig advies verzorgen wij het gehele traject. Van de aanvraag tot het opmeten en plaatsen van het glas. Zo geeft u met een gerust hart alles uit handen en kunt u tijdens de montage zorgeloos doen wat u wilt, terwijl wij zorgvuldig uw nieuwe glas komen vervangen.

 

Dubbel glas vervangen

Dubbel glas bestaat uit twee glasplaten, waardoor dit raam extra stevig is. Doordat deze 2 platen luchtdicht en met een spouw verbonden aan elkaar zijn, zorgen deze glazen voor een goede isolatie. Dit zorgt ervoor dat er veel minder warmte uit uw huis ontsnapt. Door een goede isolatie van uw huis zullen uw energiekosten lager uit vallen en krijgt uw huis een hoger energielabel, waardoor deze meer waard wordt. Ook het geluid dat van buitenaf komt wordt sterk gedempt. Geluidsoverlast is verleden tijd.

 

Enkel glas vervangen

Natuurlijk is het ook mogelijk om enkel glas te vervangen. Dit is een glassoort, waarbij het enkel glas wordt geproduceerd door het glas te verhitten. Vervolgens wordt het gesmolten glas in een bad van tin gegoten. Wanneer deze is af is gekoeld ontstaat er een vlakke glasplaat. Enkel glas wordt tegenwoordig vooral gebruikt voor decoratieve doeleinden en niet meer voor de buitenramen.

 

Dubbel glas vervangen door hr++

Wanneer u ervoor kiest om uw dubbel glas te laten vervangen door HR ++ glas zal dit in veel gevallen voordelig uitvallen. HR ++ glas is namelijk een erg innovatief isolatieglas. Dit glas zal ervoor zorgen dat uw huis beter geïsoleerd is. Ook als een ruit kapot is of de kozijnen van uw raam aan vervanging toe zijn, is het verstandig om te kijken naar het overstappen naar dit isolerende glas. Geïsoleerd glas zorgt voor een betere isolering van uw huis, doordat er meer warmte binnen blijft en minder naar buiten ontsnapt. Dit kan tot wel honderden euro's per jaar kan besparen.

 

Er zijn verder geen grote verschillen tussen dubbel glas en HR++ glas. Het grootste verschil is eigenlijk dat HR++ glas een iets betere isolering heeft. Er zit tussen dubbel glas namelijk droge lucht tussen de twee glasbladen, terwijl dat bij HR++ juist coating is. Daarom kijken we samen naar de opties voor het vervangen van glas in uw situatie.
 

Glas vervangen door schildersbedrijf J.Beljaarts

Zoals u al merkt, heeft ieder soort glas zijn voordelen. Maar welk type glas past het beste bij uw woonsituatie? Is dit dubbel glas, HR++ glas, isolatieglas HR, een ander type dubbel glas of toch brandwerend isolatieglas? Maakt u zichzelf geen zorgen, J.Beljaarts heeft de kennis en ervaring in huis om te bepalen in welk type uw huidige glas vervangen moet worden. Uw nieuw glas laten plaatsen door de beste glaszetter brengt vele voordelen met zich mee. Door persoonlijk en duidelijk contact weet u waar u aan toe bent om zo ongeregeldheden te voorkomen.

 

Naast glas vervangen, kunnen wij u ook van dienst zijn op gebieden als schilderwerk, wandafwerking en houtrot reparatie.

bottom of page