top of page

Schilderwerk, wandafwerking, houtrot reparatie en glaswerk.

Anchor 1

Als schildersbedrijf weten wij als geen ander dat de aankoop en/of verbouwing van uw woning iets is waar u trots op bent en dat wilt u graag laten zien  De wandafwerking, het schilderwerk en natuurlijk het onderhoud  spelen daarbij een grote rol en uiteraard zijn wij u graag van dienst.

 

 

SCHILDERWERK

Schilderwerk biedt meer dan alleen bescherming, kleur werkt verfrissend en geeft sfeer aan een huis. Wij geven u graag advies over de laatste kleurtrends en de beste materialen.

 

Naast schilderwerk van deuren, kozijnen en uiteraard ramen kunnen wij u ook van dienst zijn bij o.a. verfwerk van keukens, kasten, etc.

 

Niet minder belangrijk is de buitenzijde van uw woning, het goed onderhouden van de  buitengevel van uw woning geeft een meerwaarde aan uw kostbare bezit.

 

Goed  en duurzaam schilderwerk daar hebt u jarenlang plezier van.

WANDAFWERKING

Behangen, Spuitwerk of sausen keuze genoeg, de vraag is natuurlijk wat wordt uw keuze.

 

Behangen maakt uw kamer direct fris en nieuw, kleuren en motieven zijn er in in vele variaties waarmee u uw "eigen"sfeer kunt creeren.

 

U kunt ook kiezen voor glasweefselbehang, een bijzonder sterk bekledingsmateriaal voor muren en plafonds die scheur overbruggend is.

 

Heeft u reeds strak stucwerk op de muur of juist een muurafwerking zoals rauhfaser die u wenst te behouden, dan kunt u kiezen om van kleur te veranderen via sausen of spuitwerk.

 

 

Achterstallig onderhoud kost alleen maar geld. Om de duurzaamheid van het schilderwerk te kunnen waarborgen is het van belang dat het houtwerk intact is.

 

Bij constatering van houtrot kunnen onze specialisten dit, in veel gevallen, herstellen door reparaties en/of een deelvervanging.

 

Schildersbedrijf J. Beljaarts is, als professional gecertificeerd door Renovaid en Sigma Coatings, in staat het geveltimmerwerk van uw woning voor u te onderhouden.

 

Wij kunnen een inventarisatie voor u uitvoeren zodat u precies weet wat de status is van uw houtwerk.

GLASWERK

Bij glaswerk denkt u natuurlijk direct aan glasschade.

 

Maar naast schadeherstel leveren wij als Erkend Glaszetbedrijf een compleet pakket diensten.

 

Of het nu gaat om enkel glas, isolerende beglazing HR, HR+, HR++, brandwerend isolatieglas, veiligheidsglas en meer. Wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing.

 

We geven u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is, uiteraard verzorgen wij het hele traject voor u van aanvragen, opmeten tot plaatsen.

Heeft u behoefte aan meer informatie, offertes of adviezen neem dan vrijblijvend contact met ons op !

bottom of page