top of page
male-hand-paints-with-white-paint-wood.jpg

Winterschilder

Anchor 1

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare winterschilder bent u bij schildersbedrijf J.Beljaarts aan het juiste adres. Al meer dan 108 jaar is J.Beljaarts de ideale partner om in de winter uw huis te laten schilderen door een professional. In de winter uw bedrijfspand of woning schilderen kan namelijk veel positieve punten met zich meebrengen. Sowieso is een pand bijhouden en regelmatig voorzien van een nieuw likje verf zeer goed voor de staat hiervan. Alle voordelen van een winterschilder vindt u terug op deze pagina.

 

Winterschilder kosten

Een van de grootste voordelen van een winterschilder is dat het uurtarief een stuk lager ligt dan wanneer u een schilder in de zomer inschakelt. U kunt een winterschilder inschakelen tussen de maanden november en maart. Doordat het in deze tijd vaak een stuk rustiger is, is een winterschilder inhuren een stuk goedkoper. Zo kunnen we voor een mooie prijs ook in de winter uw huis voorzien van een kleurtje en nieuwe laag met verf. Vraagt u zich af wat een winterschilder kost? Vul dan gemakkelijk het contactformulier in of kom op een andere manier in contact met ons. U hoort dan snel wat de kosten van de winterschilder zullen zijn. U zal verbaasd zijn hoeveel dit scheelt met een offerte in de zomer!

 

Winterschilder binnenschilderwerk

De winterschilder kan zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk aanbieden met een aantrekkelijke korting. Bij binnenschilderwerk is de schilder sowieso niet afhankelijk van weersomstandigheden. Hierdoor kan de schilder het schilderwerk zonder tegenslagen in één keer schilderen. Het is in deze gevallen wel essentieel dat de woning tussendoor voldoende geventileerd wordt. Frisse lucht in uw woning door het laten luchten van de ruimtes waar geschilderd wordt, geeft het beste resultaat. Een ander voordeel is dat er gebruik wordt gemaakt van geurloze verf.

 

Winterschilder buitenschilderwerk

Door het veranderende klimaat in de winters, is het zeker mogelijk om ook in deze periode uw huis te laten schilderen aan de buitenkant. Waar buitenschilderwerk vroeger bijna onmogelijk was door de extreem lage temperaturen en slechte weersomstandigheden, is dit tegenwoordig wel het geval. Nu gebruiken schilders van J.Beljaarts sneldrogende verf voor de winter. Deze speciale verf kan ook gebruikt worden bij lage temperaturen. Daarom kan er in de winter geschilderd worden. De klus moet alleen uitgesteld worden bij vrieskou of extreme weersomstandigheden. Een schilder nodig voor uw buitenschilderwerk in de winter? Dan zit u goed bij schildersbedrijf J.Beljaarts.

 

Voordelen winterschilder inschakelen

  • Wanneer u een afspraak maakt met een winterschilder bij J.Beljaarts bent u verzekerd van de beste kwaliteit, een vast contactpersoon en de service die u van ons mag verwachten.

  • De kosten van een winterschilder liggen lager dan een reguliere schilder die in de zomer bijvoorbeeld uw huis of bedrijfspand voorzien van een nieuw likje verf. Het winterschilder uurtarief ligt namelijk lager dan in de zomer.

  • In de winter kunnen we de klus veel sneller klaar maken dan in de zomer. Dit komt omdat wij het simpel gezegd een stuk rustiger hebben in de winter dan in de zomer. Lange wachttijden zijn dus verleden tijd.

  • Wanneer u uw huis in de winter voorziet van een goede schilderbeurt, is uw huis klaar voor de zomer. Dan kunt u volop genieten van uw prachtige geschilderde woning wanneer u sowieso al zich meer buiten bevindt.

Het belang van uw huis laten schilderen door een professional

Het is essentieel om uw huis te onderhouden met een nieuwe laag verf. Weersomstandigheden als regen, wind en de zon zijn erg slecht voor uw huis. Denk hierbij dan vooral aan de houten kozijnen en deuren. Neem daarom snel contact op met schildersbedrijf J.Beljaarts. Onze ervaren schilders zorgen er ook in de winter voor dat uw huis weer in perfecte staat zal zijn.

bottom of page