top of page

Vakmanschap, kwaliteit, service

Anchor 1

Schildersbedrijf J. Beljaarts is graag uw partner in het onderhoudsplan van uw bedrijf. U verwacht optimale kwaliteit met minimale overlast, dat beseffen wij als geen ander.

 

Onze ervaren medewerkers voeren het onderhoud uit van appartementen, woningen, scholen, bedrijfsgebouwen en bedrijfspanden met vakmanschap, kwaliteit en service.

 

Ook voor nieuwbouw- en onderhoudsprojecten kunt u bij ons terecht. Het calculeren en offreren vanaf bouwtekening en bestek is voor de ons geen enkel probleem. Wij zijn in staat om in een kort tijdbestek een overzichtelijk en concurrerende prijsaanbieding te doen. Ervaring in projectmanagement en uitvoeren van opdrachten voor opdrachtgevers is in ons bedrijf ruimschoots aanwezig.

SCHILDERWERK

Uitstraling van uw bedrijfspand hangt samen met een goed stuk schilderwerk.

 

Vaak roept onderhoud of beheer van uw bedrijf of organisatie vele vragen op, welke schilder kan goed mijn werk uitvoeren en kan ik daar ook terecht voor een goed onderhoudsplan. Met onze vele jaren ervaring durven wij te zeggen dat Schilderbedrijf J. Beljaarts uw onderhoud met vakmanschp, kwaliteit en service kan uitvoeren.

 

Tevens hebben we de mogelijkheid om bij slecht weer de te schilderen objecten af te schermen om de onderhanden genomen projecten toch af te werken. 

 

Ook kunt u voor nieuwbouw- en onderhoudsprojecten bij ons terecht, wij calculeren vrijblijvend vanaf bouwtekening en bestek.

WANDAFWERKING

Bepalende oppervlakten in uw  bedrijfspand zijn vaak de wanden. Door hun veelal grote oppervlakte zijn de afwerking en het gebruik van kleur van grote invloed op stijl en uitstraling.

 

Het gebruik van kleur, een bijzonder behangmotief, een nieuw stuk afwerking of glasvezeldoek geeft mooie mogelijkheden.

 

Er wordt ook steeds vaker gekozen voor het spuiten van wanden en plafonds,

Zeker voor nieuwbouw- en onderhoudsprojecten is dit een goede keuze.

 

Alles wordt netjes afgeplakt ter voorkoming van schade. Wij garanderen u een mooie, gladde, egale en strakke wand- of plafondafwerking.

 

 

Achterstallig onderhoud kost alleen maar geld.

 

Schildersbedrijf J. Beljaarts is, als professional gecertificeerd door Renovaid en Sigma Coatings, in staat het geveltimmerwerk van uw bedrijfspand voor u te onderhouden.

 

Wij kunnen uw bedrijfspand inspecteren op hout aantastingen. Dit geeft een goed beeld van de technische staat en u bent al in een vroeg stadium op de hoogte van de investering die het repareren met zich mee brengt. Dit kan in een directe reparatie van de gebreken en het schilderwerk, maar wij kunnen dit ook in een meerjarenonderhoudsplanning

 

Ideaal voor VvE's en woningbouwverenigingen omdat de investering over een langere periode wordt uitgestreken, maar de kwaliteit van het bouwdeel gewaarborgd blijft.

HOUTROT REPARATIE

U kunt bij Schildersbedrijf

J. Beljaarts terecht voor een totaalpakket aan glasproducten en diensten, zoals het plaatsen van een defect raam, een verhuisraam of het vervangen van enkelglas naar HR++. 
 

Dubbelglas HR, HR+, HR++

Inbraakvertragend glas

Brandwerend Isolatieglas

Veiligheidsglas

Zonwerendglas

Spiegels

Geslepen glas

Glazen deuren

Gefigureerd glas

Ventilatieroosters

 

Uiteraard verzorgen wij het hele traject van aanvragen, opmeten tot plaatsen.

GLASWERK

Heeft u behoefte aan meer informatie, offertes, offerte op basis calculatie of adviezen neem dan vrijblijvend contact met ons op !

bottom of page