top of page

Buitenschilderwerk

Anchor 1

Het schilderen van de buitenkant van uw huis of bedrijfspand is een erg belangrijke taak. Daarom is het ook essentieel dat dit op de juiste manier uitgevoerd wordt. Onder het buitenschilderwerk valt het laten overschilderen of het opnieuw schilderen van uw pand. Denk hierbij aan uw buitenmuren, deuren en (houten) kozijnen. Door het schilderwerk, krijgt het buitenhout weer de optimale bescherming tegen slechte weersomstandigheden. Hiernaast zorgt het inschakelen van een buitenschilder voor een prachtige uitstraling van hetgeen waar u best trots op mag zijn; uw huis of bedrijfspand! Met de beste materialen en jarenlange ervaring zorgt de vakkundige schilder voor een verbluffend resultaat, waardoor uw huis er weer als nieuw uitziet en het weer de nodige jaren beschermd is.

 

Goed buitenschilderwerk en een prachtige uitstraling

Welke kleur worden de kozijnen? Gaat u voor lichtblauwe, witte of één van de donkere kleuren? De kleur van uw houten kozijnen is bepalend voor de uitstraling van uw huis. Zo kunt u zorgen voor een strakke, landelijke of mediterrane uitstraling. Schildersbedrijf J. Beljaarts helpt u natuurlijk graag door geheel vrijblijvend en kosteloos een kleur- en onderhoudsadvies aan te bieden. Strak geverfde kozijnen met een nieuwe verflaag geven uw huis een geweldige uitstraling. Afbladderende verf zal zorgvuldig worden weggewerkt en de buitenschilder zal het loslatend schilderwerk vervangen voor een nieuwe laag verf met een perfectionistische afwerking. 

 

De ultieme bescherming door buitenschilderwerk

Hiernaast is het onderhoud van uw buitenschilderwerk erg belangrijk. Goed buitenschilderwerk beschermt namelijk tegen allerlei weersomstandigheden die ons mooie Nederlandse klimaat met zich meebrengt. Door gebruik te maken van de juiste verf zal uw buitenschilderwerk weer de nodige jaren beschermd zijn tegen houtrot en diverse andere vochtproblemen. Wanneer u hiermee te lang wacht, komt u vaak voor hoge kosten te staan. Denk hierbij aan het vervangen van delen of gehele kozijnen. Ook zorgt het onderhouden van uw buitenschilderwerk voor een hogere waarde van uw woonhuis of kantoorpand. Alle ervaring en kwaliteiten van onze vakbekwame schilders, in combinatie met de beste gereedschappen, zal uw huis weer doen laten stralen als nooit tevoren.

 

Naast buitenschilderwerk is J. Beljaarts gespecialiseerd in al het binnenschilderwerk en glaswerk.

 

Waarom kiezen voor schildersbedrijf J. Beljaarts?

Schildersbedrijf J. beljaarts is met haar vakmanschap en jarenlange ervaring dé perfecte partner om de buitenkant van uw woonhuis of bedrijfspand onder de loep te nemen en te voorzien van een nieuwe verflaag. Ons schildersbedrijf bestaat al meer dan 108 jaar, waarbij service en kwaliteit te allen tijden op nummer 1 hebben gestaan. Wij maken concrete afspraken, waarbij u een vast aanspreekpunt heeft tijdens de opname en uitvoering van het schilderwerk. Hierdoor komt u ook nooit voor onvoorziene verrassingen te staan. Wij helpen u graag met het schilderen, onderhouden en perfectioneren van uw buitenschilderwerk, om ervoor te zorgen dat dit er weer stralend uitziet en bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden.

 

Neem geheel vrijblijvend en gemakkelijk contact op met een van onze vakkundige schilders. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte oplossing voor iedere klus.

Heeft u behoefte aan meer informatie, offertes, offerte op basis calculatie of adviezen neem dan vrijblijvend contact met ons op !

bottom of page