top of page
latex-spuiten.jpg

Muren spuiten

Anchor 1

Muren spuiten is de laatste jaren een erg populaire manier om tot het beste resultaat te komen. De verfrol blijft steeds vaker links liggen en wordt vervangen door het muren spuiten. Het spuiten van muren brengt vele voordelen met zich mee. Denk hierbij aan een strakker eindresultaat, gladde muren en een streeploos eindresultaat. Doordat de verf heel verfijnd verdeeld wordt zal de ruimte egale muren krijgen, wat een erg frisse look zal geven. Een ander voordeel is dat uw muren laten spuiten gemiddeld per vierkante meter goedkoper is dan het trap schilderen, omdat er veel minder manuren in zitten.

Het kan zo zijn dat u met vragen rondloopt. Bijvoorbeeld: Is muren spuiten mooier dan muren sauzen? Wat kost muren spuiten en is het een goedkopere optie? Of: Krijg ik een ander resultaat met het spuiten van muren dan muren schilderen of traditioneel sauzen? We beantwoorden deze vragen graag.

Muren laten spuiten


Ten eerste willen we duidelijk maken dat u voor het beste resultaat uw muren met een nieuwe laag verf moet laten schilderen door een professionele schilder. Wij beschikken namelijk over de beste materialen en ervaring om uw huis op te knappen en te voorzien van gladde muren.

Het traditionele schilderen aan aanbrengen van sauswerk wordt gedaan met een kwast of roller, waardoor dit een redelijk intensieve en tijdrovende klus zal zijn. Voor specifieke kleinere klussen waar veel maatwerk voor nodig is zal sauzen nog steeds een erg goede optie zijn. Ook voor grote oppervlaktes zal sauzen uw muur weer doen laten stralen. Maar vooral voor dit soort klussen is uw muren spuiten een erg interessante optie. Een techniek die erg effectief werkt. Door te spuiten op glad gestucte muren zal het gehele oppervlakte vlak en egaal worden.

Latex spuiten op de muren van uw (bedrijfs)pand


Dit wordt namelijk gedaan door gebruik te maken van een latexspuit. De verf zal door de spuit onder hoge druk verneveld worden. Hierdoor kan de schilder erg gelijkmatig de verf verdelen en zal de kans op strepen wegnemen. Dit zal overigens bij het sausen ook niet gebeuren wanneer u vakmensen inschakelt. Het latexverf spuiten zal in een rap tempo gebeuren en het eindresultaat zal sowieso strak, zonder strepen en super egaal zijn. Latex muurverf dekt de muur prachtig, zodat uw woonruimte er ongekend fris uit ziet. Even als voorbeeld: Woont u sinds kort in een nieuwbouwwoning, en bent u van plan deze te laten spuiten met latex verf, kan de complete woning binnen één of twee dagen volledig klaar zijn, waardoor de muren mooi vlak en strak bij staan. Bij nieuwbouwwoningen worden de muren meestal behangklaar opgeleverd, wat perfect is als ondergrond. Schildersbedrijf J. Beljaarts staat graag voor u klaar voor zowel particulier schilderwerk als zakelijk schilderwerk.
 

De belangrijkste punten van Latex spuiten op een rij:

  • Muren spuiten met latex geeft een erg strak en egaal eindresultaat.

  • Uw muren spuiten met een dun laagje latex verf zorgt voor erg egale muren en is een erg mooi alternatief voor muren verven en sauzen, spuiten gaat erg snel!

  • Strepen en banen zijn verleden tijd door het latex spuitwerk van onze vakschilders.

  • Glad stucwerk zal gemakkelijk en snel overgespoten kunnen worden en uiteindelijk behoorlijk schelen in tijd i.v.m. andere schilderstechnieken, vooral bij grotere klussen.

  • Door uw muren te laten spuiten krijgt u een fris schilderwerk met een mooi eindresultaat.

Voordat dit proces in zijn werking gaat, zal natuurlijk eerst uw gehele woning of kantoorruimte klaargemaakt worden voor de klus. Zo wordt alles afgeplakt, worden de meubels bedekt of afgeplakt en de vloer beschermd. Vervolgens worden op uw muur oneffenheden en andere eventuele gaatjes weggewerkt en gaan we de muren grondig schoonmaken. De muren worden schoon, waarna we kunnen beginnen met de klus.

Uw muren laten spuiten met latex verf door schildersbedrijf J. Beljaarts


Onze schilders gaan graag met veel passie en vakmanschap aan de slag om uw muren te voorzien van een nieuwe kleur. In de afgelopen jaren hebben we al de nodige muren gespoten en vele klanten blij gemaakt. Kom daarom snel in contact met ons door te bellen, mailen of een offerte voor het spuiten van de muren aan te vragen. Ook voor uw plafond spuiten, houtwerk reparatie, glaswerk herstel en andere vormen van wandafwerking en schilderwerk bent u bij schildersbedrijf J. Beljaarts aan het juiste adres.

bottom of page