top of page
Laten behangen_edited.jpg

Plafond sauzen

Anchor 1

Uw plafond sauzen brengt vele voordelen met zich mee. Uw woonruimte krijgt weer een frisse look, doordat het plafond niet meer verkleurd zal zijn. Een top uitstraling die uw huis, iets waar u zeker trots op mag zijn, verdiend. De schilders van schildersbedrijf J. Beljaarts staan graag voor u klaar om uw gehele plafond te voorzien van een opfrisbeurt. Grote oppervlaktes en grote vlakken zijn geen punt. Wanneer onze schilders uw plafond gaat sauzen bent u verzekerd van het beste resultaat en heeft u zelf tijd om andere dingen te doen. Uw plafond schilderen is namelijk een belangrijke taak om uw huis er weer strak en als nieuw uit te laten zien. Ook wilt u niet dat de oude verflaag te zien is, er goede verf (speciale plafondverf) gebruikt wordt, een streeploos eindresultaat ontstaat met een hoge dekkracht. Met puur vakmanschap en de beste materialen zal schildersbedrijf J.Beljaarts zorgen voor een verbluffend resultaat.

 

Plafond witten

Met vakmanschap en ervaren enthousiaste medewerkers gaat schildersbedrijf J. Beljaarts met veel plezier aan de slag om uw plafond te sauzen. Deze klus is al vele malen uitgevoerd, waardoor er al veel tevreden klanten een stralend plafond hebben. Door zeer secuur te werk te gaan en gebruik te maken van alleen de beste materialen zal de verf egaal en netjes worden aangebracht. Hierdoor kunt u weer jaren vooruit. Door zorgvuldig de stappen te doorlopen zal uw plafond weer een wit plafond worden en stralen als nooit tevoren. 

 

De te doorlopen stappen met het plafond sauzen

  • Voordat onze specialist gaat schilderen, begint hij met het voorbereidende werk. Zo beginnen wij met het plafond stofvrij maken en vochtige ruimtes te drogen. Met ontvetter gaan we over het plafond heen. Bij een gestuct plafond zullen we eerst een voorstrijkmiddel aanbrengen. De vloer wordt afgedekt, net als de meubels die nog in de buurt staan van het plafond. Lampen worden zo veel mogelijk verwijderd en anders afgeplakt om het plafond optimaal te kunnen witten. Het afplakken gebeurt erg zorgvuldig om de beste afwerking te kunnen realiseren.

  • Na het voorbereidende werk is het tijd dat de professionele schilder het plafond gaat witten. Door gebruik te maken van de beste verf, een telescopische stok en de beste rollers en kwasten zal de verf goed blijven zitten. De voorgaande banen worden steeds een beetje meer overlapt om lelijke strepen te voorkomen. Nadat de roller zijn werk heeft gedaan wordt het tijd om het afplaktape te verwijderen. Het is essentieel om dit direct na het schilderen te doen om te voorkomen dat opgedroogd verf meegenomen wordt. Uw plafond ziet er weer magistraal uit.

  • Onze schilders ruimen nadat de klus voltooid is natuurlijk alles netjes op, zodat u meteen kunt gaan genieten van uw nette en nieuwe plafond! Scheurtjes en kleurverschillen zijn verleden tijd. We raden het daarom ook zeker aan om het plafond sauzen over te laten aan een professionele schilder. Zo voorkomt u dat er verfklodders achterblijven, er verschil in dekking te zien is, er strepen ontstaan en uw uzelf erg moet inspannen.
     

Uw Plafond schilderen via schildersbedrijf J.Beljaarts


Het is ook mogelijk om dit te combineren met het sauzen van uw muren, waar we gebruik maken van de beste muurverf en materialen om uw muur weer een frisse en gezonde uitstraling te geven. Goed voor uw muur en voor de uitstraling hiervan! De woon- en/of werkruimte die er weer jaren tegenaan kan. Een goed resultaat gegarandeerd bij schildersbedrijf J.Beljaarts. Neem daarom snel contact op met ons door te bellen, mailen of een offerte aan te vragen. Dit kan natuurlijk voor het plafond sauzen of muur sauzen, maar ook voor vele andere schilderswerkzaamheden. Denk hierbij aan binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, wandafwerking, houtrotreparatie en glaswerk herstel.

bottom of page