top of page
plaatsen-renovlies.jpg

Renovlies plakken

Anchor 1

Wanneer u uw woning wilt verbouwen of gaat renoveren, is renovlies plakken een veel voorkomende klus. Het is een redelijk eenvoudige en kostenbesparende manier om kamers een nieuwe look te geven. Ook als u een oudere muur of plafond wilt repareren kan renovlies aanbrengen de perfecte oplossing bieden. In dit artikel vindt u alles terug over renovlies behang, renovlies behangen en renovlies laten aanbrengen. De renovlies behangers van Schildersbedrijf J. Beljaarts helpen u graag met het perfect aanbrengen van deze behangsoort.

 

Wat is renovlies?

Renovlies behang is een bepaalde behangsoort welke bestaat uit vinyl of regulier papier. Deze materiaalsoorten zijn aangebracht op een vlies. Renovlies behang hoort onder de soorten glasvezelbehang. Deze behangsoort wordt voornamelijk gebruikt bij het renoveren van huizen, de perfecte afwerking van wanden en kleine oneffenheden en scheurtjes op de muren te verbergen.

 

Renovlies behang plakken

Renovlies behang plakken brengt vele voordelen met zich mee, welke we later gaan bespreken. Eerst leggen we graag uit hoe onze behangers te werk gaan. De eerste stap is het optimaal voorbereiden van de muren of wanden welke toe zijn aan een opknapbeurt. De muur moet daarom volledig stofvrij en verontreinigd worden. Dit gaat het beste met een stoffer en een schone vochtige doek. Een schraper kan gebruikt worden om ervoor te zorgen dat oude verf en lijm verwijderd wordt. Eventuele gaatjes, krasjes en andere oneffenheden op de muur worden strak getrokken door onze muurvuller. De gladde ondergrond is klaar! Nu is het tijd om de muur te laten drogen om verder te kunnen gaan met de hele muur behangen en het plakken van renovlies zelf.

 

Renovlies aanbrengen

Nadat de ondergrond gereed is gemaakt, kan de bovenste laag aan worden gebracht. Wij bespreken nauwkeurig welk renovlies behang gebruikt zal worden. Wij bieden u graag kleur- en onderhoudsadvies aan, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Verder krijgt u een vast contactpersoon en aanspreekpunt tijdens de uitvoering én opname, waarbij service en kwaliteit op de eerste plaats staan. We meten precies hoeveel renovlies behang nodig is voor het oppervlakte, zodat u niet met te veel blijft zitten. Wij beschikken over het beste materiaal om de muren perfect te kunnen plakken. Met unieke lijm bevestigen wij het behang op de muren. Vervolgens strijken we het zeer zorgvuldig plat, zodat luchtbellen geen kans krijgen.

 

Wat komt er na het renovlies behangen?

Wanneer het renovlies is aangebracht, kan gekozen worden voor een afwerking met goed dekkende muurverf, een renovlies coating of het renovlies sauzen. Onze specialisten zullen na verschillende goede gesprekken hun mening geven over de keuzes die wij zouden maken en waarom. Vervolgens zorgen we ervoor dat de muur perfect afgewerkt wordt, zodat deze weer als nieuw is.
 

Voordelen van renovlies behang

Er zijn verschillende voordelen die renovlies plakken met zich meebrengen.

  • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

  • Oude muren en wanden worden gerepareerd

  • De wanden krijgen een extra beschermlaag en kunnen weer jaren mee

  • De muren krijgen een zeer professionele afwerking

 

Schildersbedrijf J. Beljaarts helpt u graag met het aanbrengen van renovlies behang en de coating aanbrengen. Wilt u een vakman inschakelen en u werk uit handen geven aan een professionele schilder? Dan zit u zeker goed. Neem gemakkelijk contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook voor ander binnenschilderwerk, buitenschilderwerk of het spuiten of sauzen van muren kunt u bij ons terecht!

bottom of page