top of page
plaatsen-renovlies.jpg

Nieuwbouw schilderen

Anchor 1

Wanneer u een nieuwbouwwoning heeft gekocht, wilt u na de oplevering natuurlijk zo snel mogelijk het huis volledig naar uw zin maken. Het is op zo'n moment belangrijk dat de nieuwbouwwoning wordt gestuct en geschilderd. Schildersbedrijf J. Beljaarts BV is de ideale schilder als het gaat om het schilderen van uw nieuwbouwwoning. U weet dan zeker dat de muren goed afgewerkt worden, de juiste kleuren krijgen en een geruime tijd netjes blijven. Of wilt u juist uw trap of plafonds schilderen? In dit artikel wordt meer informatie gegeven over de voordelen van uw nieuwbouw laten schilderen door professionele schilders.

Wat is de beste tijd om mijn nieuwbouwwoning te laten schilderen?


Wanneer u eindelijk de sleutel heeft ontvangen van uw nieuwe woning, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk alles gereed maken om er ook daadwerkelijk in te gaan wonen. Het is belangrijk om te weten dat u niet te vroeg moet beginnen met het schilderen van de binnenkant van de woning. De betonmuren moeten eerst voorzien worden van een nieuwe stuclaag voordat hier op geschilderd kan worden. De wanden worden namelijk behang klaar en niet schilderklaar opgeleverd. Wanneer er op de behangklare muren geschilderd wordt, zal het resultaat flink tegenvallen met veel kleine gaatjes en oneffenheden.


Nieuwbouw muren verven


Het is belangrijk om de wanden/muren eerst klaar te maken om het beste resultaat te behalen. Gladde muren zijn daarvoor essentieel, wat gerealiseerd kan worden door deze te stucen. Wanneer de muren klaar zijn om een likje verf te krijgen, kunt u er voor kiezen om uw nieuw gebouwde woning te laten spuiten of schilderen met een roller. Veel mensen kiezen voor het spuiten van het merendeel van de muren omdat dit een goedkopere en snellere keuze is met een subliem resultaat. Onze schilders kijken ook goed of het huis niet te vochtig is, zodat we zonder zorgen kunnen beginnen!

Verder overleggen onze schilders vaak met de klant om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. U krijgt een vast contactpersoon tijdens de opname en uitvoering van het werk. Hierdoor kunt u snel schakelen en gemakkelijk uw wensen doorgeven. Wij zullen u vrijblijvend adviseren en helpen met kleur- en onderhoudsadvies voor uw nieuwbouwwoning, waardoor u altijd de beste keuzes zal maken.

Nieuwbouw trap schilderen


Naast de muren, wilt u natuurlijk ook andere onderdelen van uw huis laten schilderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw trap. We nemen u graag mee in het proces waarbij uw trap voorzien wordt van een nieuwe verflaag. Onze schilders zullen beginnen met het zorgvuldig aanbrengen van het afplakken van de muren. Hierdoor komt er alleen maar verf op de plekken in het nieuwbouwhuis waar dat nodig is. Vervolgens staat de trap stofvrij maken en voorzien van ontvetter op de planning. Na deze stappen is de trap klaar om de grondverf aan te brengen. Doordat we de primer aanbrengen, zal de hechting van de bovenste laag optimaal opdrogen. Als laatste kan de laklaag aangebracht worden. Het resultaat zal voortreffelijk zijn. Een perfect geverfde trap maakt uw woning helemaal af. U trap schilderen uitbesteden? Dan zit u bij J. Beljaarts zeker goed!

Het is bij schildersbedrijf J.Beljaarts ook mogelijk om uw trap te laten spuiten. Deze wordt dan gespoten in de kleur die u wenst. We bespreken natuurlijk de verschillende kleurmogelijkheden. Wanneer u uw trap laat spuiten zal dit zeker een blikvanger in uw woonkamer zijn! Het is zowel met open als gesloten treden mogelijk om de trap te schilderen of spuiten.


Nieuwbouw kozijnen schilderen


Doordat er veel vocht vrij kan komen tijdens het bouwen van het nieuwe huis, moet het moment wanneer je de kozijnen gaat schilderen perfect zijn. Vocht kan namelijk een aantal maanden blijven hangen. J.Beljaarts kan zowel de eerste keer de laag aanbrengen, maar ook in het vervolg, wanneer het verven meer draait om het onderhoud. Het bijhouden en verven van uw kozijnen zorgt er namelijk voor dat het hout niet gaat rotten, de kozijnen tegen vocht beschermd zijn en dus een stuk langer meegaan. Een belangrijk aspect dat niet onderschat moet worden!


Nieuwbouw betonnen muur schilderen


Ook de betonnen muur van de nieuwbouwwoning verdient een mooie verflaag om de kamer de ultieme look te geven. Dit hoeft natuurlijk niet per se een witte kleur te zijn. Dit mag ook een totaal andere kleur zijn. Wij dekken alles weer goed, oneffenheden en gaatjes worden weggewerkt om zo te zorgen voor het optimale resultaat.

Nieuwbouw laten schilderen door schildersbedrijf J.Beljaarts


Uw nieuwbouw schilderen uitbesteden aan professionele topschilders? Dan zit u goed bij schildersbedrijf J. Beljaarts. Zo goed als alle delen van uw nieuwbouw kunnen wij voor u schilderen tegen een eerlijke prijs en de beste kwaliteit. Neem dus snel contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook voor bijvoorbeeld laten behangen, glas vervangen of houtrot reparatie kunt u bij ons terecht!

bottom of page