top of page
woman-with-back-camera-opening-door-man.jpg
Anchor 1

HR++ Glas plaatsen

Het plaatsen van HR ++ glas is een taak die veel concentratie, ervaring en vakmanschap met zich meebrengt. Het inzetten van een glaszetter om deze dubbele beglazing te plaatsen is dan ook een must. Schildersbedrijf J.Beljaarts is specialist in het plaatsen van HR dubbel glas voor een eerlijke prijs. We vertellen u graag meer over de voordelen van het inzetten van een specialist op het gebied van vakkundig glas zetten.

 

Waarom kiezen voor een professionele glaszetter?

Het is geen simpel klusje om HR ++ glas te plaatsen. Het is een vak apart dat met veel concentratie uitgevoerd moet worden. De glasplaten zijn erg zwaar, kwets- en kostbaar. De glaszetters van J. Beljaarts beschikken over de beste materialen en gereedschappen om dit werk vakkundig te kunnen afronden. Wanneer dit proces niet nauwkeurig wordt uitgevoerd, kan het verschillende negatieve gevolgen met zich meebrengen. Denk hierbij aan breuken, scheuren of lekkages, waardoor het isolerend glas niet alle kou buiten kan houden. Ook bent u niet verzekerd wanneer er iets gebeurt met uw dure aankoop. Wilt u met een gerust hart ouderwets dubbel glas vervangen voor perfect nieuw HR ++ glas? Laat het dan over aan de specialisten van Schildersbedrijf J. Beljaarts.

 

Waarom kiezen voor HR ++ glas?

HR-glas staat voor hoog rendement glas. Hierbij wordt gebruikgemaakt van meestal 2 of 3 glasplaten met unieke kwaliteiten.

 

Er zijn verschillende redenen waarom u er goed aan doet om over te stappen van enkel glas of dubbel glas naar HR ++ glas of triple glas. De 2 plusjes bij HR ++ glas geven aan dat het glas 2 lagen heeft inclusief een onzichtbare coating en isolerende gas tussen de twee glasplaten waardoor het glas extra goed geïsoleerd is. Dit isolatieglas is perfect om uw huis goed te isoleren tegen de kou in de winter en warmte in de zomer. Wanneer u wilt besparen op energiekosten is het zeer wenselijk om over te stappen op HR ++ glas. Je huis verliest namelijk veel meer warmte bij enkel glas waardoor je voor niks aan het stoken bent.

 

Kosten en Subsidie HR ++ glas

U kunt in veel gevallen een deel van de kosten die met het plaatsen van HR glas gemoeid zijn terugvragen in de vorm van subsidie. Wanneer u een maatregel neemt, kunt u in veel gevallen zo'n 15 procent van de totale kosten terugvragen. En wanneer u 2 of meer maatregelen laat nemen, kan er tot 30 procent worden teruggevraagd. Ook kunt u met het afsluiten van een hypotheek vaak extra geld lenen als er energiebesparende maatregelen genomen worden.

 

Onze glaszetters weten wat ze doen!

Bij sommige woningen kunnen de nieuwe glasplaten in de bestaande kozijnen geplaatst worden, waarbij  alleen enkele kleine aanpassingen gedaan hoeven te worden. In andere gevallen worden de huidige kozijnen mee vervangen en ingeruild voor nieuwe kozijnen die perfect aansluiten op het isolerende glas. Natuurlijk brengt het wisselen van uw ramen de nodige kosten met zich mee, maar wanneer u op dit moment slecht geïsoleerd glas heeft, zal deze investering zeker het geld waard zijn. U heeft namelijk met de dubbele beglazing van HR glas namelijk veel minder moeite om uw huis te verwarmen. Verder zal u geen kou of tocht meer voelen wanneer u kiest voor het isolatieglas met speciale coating. Standaard dubbel glas beschikt niet over dit gas wat tussen de glasplaten zit. Ook zit er verschil tussen de dikte van de glasplaten bij houten kozijnen, kunststof kozijnen en stalen kozijnen.

 

Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat de passende producten gebruikt worden om de juiste plaatsing te kunnen realiseren. Neem gemakkelijk contact op met ons, dan helpen we u graag verder! Ook voor bijvoorbeeld binnenschilderwerk, laten behangen of buitenschilderwerk!

bottom of page