top of page
Laten behangen_edited.jpg

Laten behangen

Anchor 1

Wanneer u van plan bent om uw muren te laten behangen, is het belangrijk dat u dit laat doen door een professionele behanger met de nodige ervaring. Bij Schildersbedrijf J.Beljaarts zit u hiervoor goed. Wij hebben de expertise in huis om de muren van uw woonruimte weer te laten stralen. Door de vele soorten behang met ieder zijn eigen specifieke eigenschappen vindt u bij ons zeker het perfecte behang in ons aanbod.

 

Professionele behanger

J.Beljaarts beschikt over verschillende professionele behangers. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen en werken met de beste mensen. Want als u uw muren laat behangen, is het belangrijk dat het behang strak is, oud behang (indien nodig) zorgvuldig verwijderd wordt en het nieuwe behang op behangklare muren kan worden geplaatst.
Wij zorgen ervoor dat de muren schoon, glad en droog zijn, voordat wij het nieuwe behang gaan plakken. Het behang wordt aangebracht op een zorgvuldige manier, zodat er geen lelijke plekken, luchtbellen of vouwen ontstaan. Nadat de muren volledig strak zijn getrokken, en alle bobbels, gaatjes en scheuren weg zijn gewerkt, is de muur klaar om behangen te worden! Ook gipsplaten behangen behoort tot de mogelijkheden. Wij beschikken over een ruim aanbod van de beste behangen met ieder zijn eigen kwaliteiten.

 

Soort behang

Het is belangrijk dat u goed nadenkt over welk soort behang het beste past in uw woonruimte. Of dit uw woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer of werkplek is. Ook uw trapgat behangen, is een zeer interessante optie. Dit zie je steeds vaker terugkomen en dit geeft erg veel sfeer aan deze toch wel aparte ruimte. De vele typebehang die ons aanbod rijk is, hebben allemaal hun specifieke kwaliteiten. Wij beschikken over renovlies behang, glasweefsel behang, vinylbehang en behang op papierbasis. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van het goede behang bij de bepaalde situatie. Al onze behangen zijn van de hoogste kwaliteit en worden alleen door de echte vakmensen verwerkt.

 

Renovlies laten behangen

Renovlies behang zorgt voor een strakke en naadloze afwerking van uw (nieuwbouw)wanden. Ook zal de kans op scheuten en andere oneffenheden mimimaal zijn. Hiernaast is het erg brandveilig, snel aan te brengen en zijn uw wanden binnen de kortste keren kant- en klaar. Het is net zo strak als stucwerk en erg sterk en stootvast. Daarom is renovlies laten behangen een erg goede keuze door de kwaliteit en luxe en strakke uitstraling.

  • Glasweefsel

Het gewoven glasvezel zorgt voor een erg sterke structuur. Erg stootvast en dik dus. Ook heeft dit soort behang een motief of patroon in zich. Ook is dit soort behang ideaal wanneer er scheuren in de muren zitten.

 

  • Vinylbehang

Vinylbehang is zeer geschikt voor ''nattere ruimtes'' doordat deze soort behang waterbestendig is en erg gemakkelijk schoon te maken. Prima te gebruiken in bijvoorbeeld uw keuken of badkamer. Hiernaast is vinylbehang erg duurzaam. Wij weten wanneer we welk soort vinylbehang kunnen plaatsen.

 

  • Behang op papierbasis

Behang op papierbasis heeft een iets klassiekere uitstraling en creëert een bepaalde sfeer in uw ruimte. Papierbehang is een eenvoudig papieren behang dat behoort tot de ''goedkopere soorten behang''.

 

Professionele behanger laten behangen

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw behang strak op de muren bevestig wordt en wilt u deze taak graag uit handen geven, dan is J.Beljaarts de perfecte partner. Wij beschikken over verschillende type behang die wij kunnen laten aanbrengen in uw woonruimte. Onze specialisten weten precies wat ze doen en kunnen uw muren voorzien van een stukje vakwerk. Wij zorgen dat het behang helemaal recht en goed vast zit. We adviseren u ook graag of behangen de beste keuze is. Het is in sommige gevallen namelijk beter om uw muren te laten sausen, spuiten of schilderen. Neem daarom snel contact met ons op of vraag gemakkelijk een offerte aan!

bottom of page